Concert Matt Daniël met saxofonist Stan v.d. Wetering

Deze avond zal optreden Matt Daniël en saxofonist Stan van de Wetering.

Zij zullen dan met een Hammond B3 en saxofoon op het podium staan en er een Jazzy avond van maken. Gezien hun opleiding en staat van dienst gegarandeerd een top-avond!

Matt is een nieuwkomer in onze club, hierbij zijn biografie:

Matt Daniël (1994) is zo’n toetsenist die niet in een hokje valt te duwen. Zowel op de Hammond B3 als piano en overige keys weet hij de luisteraar beet te pakken door zijn strakke timing en hoogstaande harmonische ideeën. Matt studeerde aan het conservatorium van Amsterdam en klom hogerop via bands als the Dave Chavez Band en Veldman, (het voormalige Veldman Brothers), naast veelvuldig jazzoptredens in de hotellobbys van Amsterdam. Momenteel speelt en presenteert hij de theaters show ’Symphonic Rock Night, the second chapter’ en speelt hij in de vaste bezetting van Blues/Pop/Rock zangeres ‘AJ Plug’ bekend van de theater show van Johan Derksen. Daarnaast schrijft de toetsenist eigen werk voor een nieuw trio project eind 2022 dat meer een uitstap is richting de funk. Met Moog synth bass, hammond en Clavinet. Improvisatie is een groot deel van Matt zijn muziek. Je vind er alle emotie en je bent volledig in contact met jezelf en het publiek. Er is geen groter plezier dan dat.

Stan van de Wetering studeerde eveneens aan het conservatorium van Amsterdam. Alleen, of in samenwerking met anderen speelt  hij op talloze feesten. Ook het serieuze werk schuwt hij niet.

Als keyboardclub proberen we een gevarieerd programma te brengen. Dit is er weer zo een! U komt toch ook?

- Keer terug -