Nieuws

25-2-2021:

Nogmaals: Om in deze tijden toch nog wat te doen, is er een initiatief ontstaan om thuis wel met elkaar in contact te blijven. Er is een WhatsApp van de Keyboardclub Gelderland opgezet, waar de leden van onze club toegang toe hebben. Log in op de site en ga naar de rubriek: “Hoe doe je dat?” We hopen veel leden te mogen ontmoeten!

 

22-2-2021:

Triest nieuws maar helaas hebben we weer van een lid afscheid moeten nemen.

De hr. Dick Zweers uit Dieren, is 82 jaar geworden en in het Rijnstate ziekenhuis overleden. Donderdag as. is de crematieplechtigheid in besloten kring. Hans de jager zal hierbij aanwezig zijn.

1-11-2020:

Yamaha Musicsoft heeft zijn Website vernieuwd!

Als je een kijkje gaat nemen zie je veel Packs, het leuke is, dat er ook veel GRATIS worden aangeboden! Hiervoor betaalde je er 150 euro/stuk voor! Heb je een Genos, Tyros 5 of een van de PSR keyboards, kijk dan even op hun website:  https://shop.usa.yamaha.com/en/downloadables/sound-expansion-library.html  

Hint:  zet de max. prijs op 0 Euro

Dan ziet je bibliotheek er waarschijnlijk ook zo uit:

28-10-2020:

Ons bereikte het droeve bericht dat plotseling overleden is ons lid  Wiel Cox.

Tevens ons oud lid Jan Verholen is van ons heengegaan. Namens de club is een een kaart gestuurd naar de families.

17-10-2020:

Beste leden van de Orgel-en Keyboardclub Gelderland,  Zoals u allen zult hebben vernomen zijn de Coronaregels opnieuw drastisch aangescherpt door de regering. Het is dus niet mogelijk om een clubavond te organiseren, want de horeca is volledig op slot gegaan. Bovendien zouden er niet meer dan 30 personen toegang kunnen krijgen.

Hopende dat we snel uit deze ellendige tijd zullen zijn en dat kan alleen als iedereen zich ook goed aan de gestelde regels houdt.

Blijf onze website nauwgezet volgen en zodra er weer mogelijkheden zijn zullen we u op de hoogte stellen.

Blijf allemaal gezond !

Het bestuur van de O&K club.

2-10-2020:

Als bestuur willen we nogmaals benadrukken dat we, ondanks de moeilijke tijden die we nu meemaken, zoveel mogelijk de bijeenkomsten laten doorgaan! We houden ons aan alle regels die gesteld zijn door de overheid en gezien de laatste fysieke avonden houdt iedereen zich daar ook uitstekend aan! Wees dus niet bang om de avonden te bezoeken.

Hou deze website in de gaten, de eerstvolgende avond is er weer een workshop gepland, max. 30 personen mogen het bijwonen. Gezien het normale aantal die deze avond bezoeken, zal dat geen probleem zijn. Tot dan!

26-9-2020:

We hebben een nieuw lid! De hr. W. de Bruin uit Reeuwijk heten we van harte welkom!

2-9-2020:

De concerten van Peter Baartmans en het Jersey Orkest zijn verwisseld ivm. verhindering van Peter op die avond. Locatie bij artiest-informatie

12-8-2020:

De concertavonden proberen we tijdens corona  ergens anders onder te brengen ivm. de beschikbare ruimte. Bekijk bij de desbetreffende concertavond de artiest-informatie. Daar vindt u de locatie waar deze avond gehouden wordt. De concertavonden waar dit nog niet vermeld staat worden tzt. aangepast op de locatie.

Yamaha heeft een pagina opgezet waar men muzikanten kan volgen op het net: https://europe.yamaha.com/en/news_events/contents/yamaha-live-from-home/index.html

14-4-2020:

Ons lid Wielly Cox heeft me een link doorgestuurd voor GRATIS PSR-Expansion packs.             https://ca.yamaha.com/en/products/musical_instruments/keyboards/arranger_workstations/psr-s970/vse.html#product-tabs   De PSR-970 serie werkt sowieso op de Tyros 5 en de Genos, de andere 770-serie zal op eerdere Tyros modellen kunnen werken, wie probeert dit uit en geeft een update hiervoor?

13-4-2020:

Om in deze tijden toch nog wat te doen, is er een initiatief ontstaan om thuis wel met elkaar in contact te blijven. Er is een WhatsApp van de Keyboardclub Gelderland opgezet, waar de leden van onze club toegang toe hebben. Log in op de site en ga naar de rubriek: “Hoe doe je dat?” we hopen veel leden te mogen ontmoeten!

Peter Baartmans heeft een mini-concert (30min.)voor je:                 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2082941141851852&id=536316179847697?sfnsn=mo&extid=WTSrhiQ9G4tmE9rp

Kees Koning heeft een site waar hij regelmatig ook te zien is achter zijn Genos:                           https://www.twitch.tv/geldkist01/videos
(als hij (zondags) on- line is, dit geeft hij aan op de Keyboardclub-WhatsApp)

30-3-2020:

Genos update 2.02 is uit!   https://nl.yamaha.com/nl/support/updates/firm_genos.html

 

—————————————————————————————————————–