Workshops

Alle workshopavonden worden gegeven op de 2e maandag van de maand en vinden plaats in Sociaal Cultureel Centrum “De Maatjes”, Kardinaal de Jongstraat 4 , Zevenaar.
Alle avonden zijn standaard van 20.00 uur tot 22.30 uur. Afwijkingen hierop zijn te zien op de workshop-aankondiging.

Onze club is in het bezit van een Tyros 5-76 met HS4 geluidsinstallatie die tijdens de workshops beschikbaar is voor alle leden.
Deze workshopavonden zijn uitermate geschikt om naast de uitleg van anderen over keyboardbediening en speelwijze ook de onderlinge band tussen de leden te versterken.

N.B. De workshops zijn alleen voor leden toegankelijk.

Data:


Impressie workshop avond:

Op 14 febr. 2022 hadden een workshopavond met als onderwerp “Spelen met Akkoorden”, gebracht door ons lid Guus Essers achter Keyboard en zijn broer Cees Essers met Basgitaar.

Van te voren kregen we een afdruk van de PowerPoint aangereikt zodat we aantekeningen konden maken. Het werd een variatie van vragen, antwoorden, voorbeelden via Youtube en gespeelde nummers van Guus. Als afgestudeerd lid van het conservatorium was duidelijk te merken dat dit een kwaliteits-workshop was. Zijn brede kennis kwam ons goed van pas, naast het bijspijkeren van onze kennis ook een avond waarbij je genoot!

Hier een impressie van het spel. 

Hier nog een

Achter de leden-knop staat het volledige lesmateriaal, zodat het op een later tijdstip nog eens doorgenomen kan worden.

Kortom, weer een top-avond!